FR | HU
A SZINES MADAGASZKÁR

[Kiállítás]

Március 19-23

Erlin Club Galeria - Ráday u.49 – 1092 Budapest

Madagaszkár, hatalmas, ezerarcú sziget: türkizkék tenger, vörös föld, buja erdő, titokzatos félsivatag, őshonos, egyedülálló növény és állatvilág.
Ezt tükrözi Konkoly-Thege György fotómüvész 1998 madagaszkári utazása során készített fényképei és a 15 évet Madagaszkáron élt Szovik Tamás felvételei is.

Az akvarellek és a tusrajzok életképek: a ház körüli munkát, a földművelést, a piacot és a gazdagság szimbolumát, a zebut ábrázolják.
Malgas festők mint Nary Arthur R, P. Honoré, Andrianaivo Mahenina és Rainforest piacokon árusítják alkotásaikat. Kollekciónk a fővárosi – Antananarivo- « Marché Pochard » piacról származik. Számtalan szobor, festmény, kovácsoltvas, hímzés, ékszer, drága- és féldrágakő talál vevőre ott.
A portrék e-tengeri nép, valamikori « boat people » ázsiai és afrikai származását reprodukálják.
A keveredés kulturális is, a második nyelv a francia okán.

VISSZA
1 | 2 | 3 | 4
PAGE PRECEDENTE
PAGE SUIVANTE


Contacts          Archives          Partenaires

Kérjük, lépjenek kapcsolatba az Alliance francaise-ekkel, ha további információkra lenne szükségük a vidéki programokat illetoen.
Les programmes de province sont présentés à titre indicatif et ont été sujets à modification. Pour précision ou confirmation, merci de contacter les Alliances françaises. AF Debrecen: e-mail; AF Miskolc: e-mail; AF Pécs: e-mail; AF Szeged: e-mail; AF Györ: e-mail